Ord från nöjda kunder

 

"Absolut ljuvligt är det att gå till Therese och få massage! Hon är så oerhört duktig och kolossalt trevlig att jag är salig resten av dagen varje gång jag unnat mig denna njutning!"

                                                                                                Anna Eriksson

 

"Letade ett tag efter rätt massör och hittade till slut äntligen Jurnell Massage där jag blev kvar. Therese anpassar varje massagetillfälle efter vad jag behöver och jag går alltid därifrån mer än nöjd och mår så mycket bättre i kroppen. Hos Jurnell Massage känner man sig alltid välkommen, dels av Therese men också i en fräsch, lugn och rogivande miljö. Rekommenderar Jurnell Massage till alla."

                                                                                                Emma Sandblom

 

"I en avslappnande miljö med den underbaraste massage man kan tänka sig. Jag har varit hos flera andra men ingen slår Jurnell Massage. Jag rekommenderar varmt Therese. Tack för att du finns."    

                                                                                                Monica Lundgren                                           

 

"Att få massage ger många fler effekter än vad jag visste om. Bättre sömn, lugn och ro i sinnet och en jämn energi är några av dem."

                                                                                                Cecilia Haake

 

"Jag känner mig bekväm och jag kan komma som jag är (ibland i arbetskläder om tiden inte räcker till.) Tiden anpassas efter mina behov och det tycker jag är kanon efter som jag är egenföretagare. Det bästa av allt är att massagen hjälper mig med min värk i axlar och rygg."

                                                                                                Stefan Albers

 

 "Massagen är underbar. Jag får en go känsla i en skön miljö."

                                                                                            Ragnhild Johansson

 

"Jag går regelbundet till Jurnell Massage för att få behandling och en stund av total avslappning. Therese rätta handlag, sköna miljö och hennes grundliga förarbete, där hon tar reda på vad just jag behöver, gör att jag varmt kan rekommendera henne!"

                                                                                             Jeanette Person

 

"Jag gick till Therese första gången för att ta ut min friskvårdspeng på jobbet. Efter den gången är jag fast. Att komma på massage är lugnt, skönt och avslappnande och det beror på Therese underbara personlighet. Hon lyssnar, gör massagen personlig och kollar av vad just JAG behöver. En stund man längtar till."

                                                                                              Karin Degrell